Concert- en Festivalfotografie | Harm Lourenssen – Bruidsfotografie Uden | Twan en Janneke

Bruidsfotografie Uden | Twan en Janneke

Op vrijdag 12 april mocht ik de bruiloft van Twan en Janneke fotograferen. Twan is de broer van een zeer goede vriend van mij en daarom ken ik Twan en Janneke al een tijdje. Het was dan ook heel leuk toen ze mij belde met de vraag of ik hun bruiloft wou fotograferen.

De dag begint voor mij bij Janneke en Twan thuis waar het haar van Janneke gedaan werd door Aafke van Knippenzz. De sfeer zit er meteen al goed in. Twan is vertrokken naar het huis van zijn ouders om zich om te kleden terwijl de familie van het bruidspaar zich in hun verzamelde voor het ophaalmoment. Twan kwam Janneke ophalen in een oude Mercedes waarna we naar het park in Uden vertrokken om foto’s te maken met de gezinsleden en getuigen.
Na een broodje en kopje koffie vertrok iedereen naar de raadzaal in Uden waar de plechtigheid plaatsvond. De ambtenaar vertelde een leuke anecdote over het paar en na het ja-woord en de ringen was er uitgebreid de tijd om te feliciteren.

Vanuit Uden zijn we snel doorgereden naar Heeswijk-Dinther om daar foto’s te maken bij het kasteel. Helaas mochten we het kasteel niet in, maar dat mocht de pret niet drukken. Twan en Janneke zijn prettig gestoord en dat levert leuke plaatjes op! De tijd vloog voorbij en ik moest opletten dat ik niet de slappe lag kreeg.

Bij de feestlocatie aangekomen stond de BBQ en het eten al klaar. Omdat Janneke nog wel eens knoeit kreeg ze een speciaal schort aan. Twan is kok en zijn oude chef zorgde ervoor dat niemand iets te kort kwam. De zaal was door het bruidspaar zelf versierd en dat zag er mooi uit. Om 20.00 uur kwamen de andere gasten en kon het feest echt beginnen. Een DJ zorgde voor de muziek en Janneke was zelf veel op de dansvloer te vinden. Het was een geslaagde dag!

twanjanneke1

twanjanneke2

twanjanneke3

twanjanneke4

twanjanneke5

twanjanneke6

twanjanneke7

twanjanneke8

twanjanneke9

twanjanneke10

twanjanneke11

twanjanneke12

twanjanneke13

twanjanneke14

twanjanneke15

twanjanneke16

twanjanneke17

twanjanneke18

twanjanneke19

twanjanneke20

twanjanneke21

twanjanneke22

twanjanneke23

twanjanneke24

twanjanneke25

twanjanneke26

twanjanneke27

twanjanneke28

twanjanneke29

twanjanneke30

twanjanneke31

twanjanneke32