Concert- en Festivalfotografie | Harm Lourenssen – Portretfotograaf Eindhoven | Aafke in de studio

Portretfotograaf Eindhoven | Aafke in de studio

In 2008 ben ik begonnen met (mijn uit de hand gelopen hobbie) fotografie. Sindsdien heb ik altijd wel eens foto’s willen maken in een studio. Het heeft lang geduurd maar het is er toch van gekomen. Omdat ik er totaal geen ervaring mee had, heb ik de hulp ingeroepen van fotografe en docente Marjolein van Hout. Door haar aanstekelijke enthousiasme was het een leuke en leerzame avond in haar studio. Gelukkig wilde Aafke zich wel opofferen om zo veel geduld met mij te hebben terwijl ik de aanwijzingen van Marjolein opvolgde. Aafke is zelf ambulant¬†kapster wat natuurlijk ook even uitgebeeld moest worden. Beide bedankt voor deze leuke avond!

aafke1

aafke3

aafke10

aafke5

aafke11

aafke6

aafke7

aafke8

aafke9